Com funciona el Folk a Pèl?


El Folk a Pèl és una trobada informal de músics i balladors on es proposa una experiència sensorial diferent facilitada per la nuesa i prenent com a base el ball folk.

És molt imporant deixar les espectatives a casa per poder gaudir al màxim del que un s'hi trobi.

La data és mòbil; tan pot caure a principis d'estiu, com al bell mig, com a les darreries. Cal esperar amb paciència l'anunci del dia exacte del Folk a Pèl que es procura fer saber, com a molt tard, a principis d'estiu. El lloc és diferent cada any i es dóna a conèixer als inscrits pocs dies abans de l'esdeveniment. Però podem concretar que és un indret situat dins el marc dels Països Catalans.

El lloc on es fa el Folk a Pèl a vegades és públic i a vegades privat. Sigui d'una format o de l'altre la organització vetlla pel bon funcionament de la trobada, però demana, si us plau, que cadascú es faci responsable dels seus actes mostrant respecte a un mateix, als altres i a l'ambient.



El Folk a Pèl es fa sense pressupost.
És per això que no hi ha músics contractats.
Es convida, però, a tots els músics que vulguin experimentar el que és fer música a pèl, venir amb el seu instrument sota el braç.

La música que es fa és a les mans dels músics. El que ells tenen ganes de tocar és el que els balladors podrem ballar.
Sempre es poden fer peticions, és clar!



Pel que fa als àpats, es proposa portar menjar i beure per a compartir (esmorzar, dinar, berenar, sopar, resopó...).  Allò que portem entre tots, serà allò que tindrem per a fer la festa dels gourmets! Esperem els productes típics de la zona ;-)



Porteu calçat còmode per ballar.