Quan un estudi sobre el ball dels pits de les dones caminant?

Castell de somnis de Francesc Aguilar
30 de maig de 2017
https://blocs.mesvilaweb.cat/FrancescAguilar/?p=270096


L’ésser humà al evolucionar cap a la posició alzinada, va mostrar genitals i exposar mamellam que abans quedaven protegits i amagats. Els genitals normalment queden tapats amb les vestimentes però les metes femenines mantenen una posició preponderant.
Seria un estudi primaveral i estiuenc interessant les diverses cadències del pitam de les dones caminant. Especialment el caminar enèrgic i frisós pot donar moltes dades, per exemple el caminar al matí per anar a la feina.
Què fan les mamelles quan caminen les dones?
N’hi ha per descomptat un primer gran grup d’escots absolutament integrats en el tronc sense cap marge de llibertat, si més no, no es belluguen perceptiblement. Aquestes tetes seríen posiblement descartades de l’estudi per manca d’aportacions, ja que no fan res noticiable.
Un segon gran grup ho formarien aquells pits que oscil·len, balandregen, es balancegen, gronxen, gronxegen o gronxolen, branden, vaiveregen, capalcen, bambolegen, basculen, o capcinegen al mateix compas, ritme, període i freqüència del pas que el cos de les dones en moviment transmeten des les cames fins al destí focus de la nostra atenció.
Un tercer gran grup ho formarien aquells pits que oscil·len, balandregen, es balancegen, gronxen, gronxegen o gronxolen, branden, vaiveregen, capalcen, bambolegen, basculen, o capcinegen en una freqüència superior però harmònica amb el pas. És a dir, són moviments dotats de les formes més imaginatives i diverses en els quals les mamelles van compassades però a un ritme major que el caminar, des d’un tremolor com el del flam xino fins a complexes ones, xocs entre iguals o inusitades rèpliques.
El camp d’investigació és extens i està tot per fer. Endavant la ciència!


Tot allò que penja es belluga.